Ik ben Willemijn Luyendijk (1965). Ik werk als reincarnatie- en regressietherapeut.

Omdat het altijd al mijn ideaal was om mensen te helpen, heb ik eerst de opleiding voor psycho-sociaal werk gevolgd. In 2005 rondde ik de opleiding aan de School voor Reincarnatietherapie Nederland af. Ik voer praktijk aan huis in Benschop: ik doe sessies regressie- en reincarnatietherapie, zielsregressies en hartreizen.

Mijn doel in dit leven is om oude trauma’s uit vorige levens af te ronden. Dat doe ik door ze me te herinneren en ze te verwerken. Daarna kan ik de oude ervaring loslaten en lichter, met minder bagage, verder in dit leven.

Ik vind het leuk om mensen te begeleiden die met hetzelfde bezig zijn.

Omdat ik hoogsensitief ben, krijg ik tijdens een sessie wel eens beelden en gevoelens door. Ik zal deze niet zomaar vertellen, maar ik maak er wel gebruik van. Soms kan ik hierdoor een vraag stellen die de vinger precies op de zere plek legt. Wat ook wel eens is gebeurd, is dat een cliĆ«nte vast zat in een vorig leven omdat ze aan het bedenken was of ze het niet allemaal aan het verzinnen was. Ik vroeg toen of ik haar kon vertellen wat ik “zag”. Dat mocht. En wat ik zag, was precies wat zij ook zag, maar wat ze niet durfde te vertellen omdat ze twijfelde aan de echtheid van haar ervaring.

2013 07 Estonia2